Subtropisch zwembad Aquafun Sportiom Den Bosch

Subtropisch zwembad Aquafun Sportiom Den BoschIn Nederland zijn veel zwembaden te vinden. Er zijn verschillende soorten zwembaden. Zo ook subtropische zwembaden. Een subtropisch zwembad is Aquafun Sportiom in Den Bosch. Maar waaraan herken je eigenlijk een subtropisch zwembad? De water- en luchttemperaturen zijn hoger dan bij een normaal zwembad. Het is dus erg aangenaam om te zwemmen, aangezien het water een stuk warmer is. Ook herken je het vaak aan tropische elementen, waaronder rotsen, stenen, lianen, palmbomen en ga zo maar door. Bij het ene subtropische bad zie je dit meer terugkomen dan bij de ander. Het is erg leuk om Aquafun Sportiom in Den Bosch eens te bezoeken. Hieronder lees je meer over de ligging, praktische informatie en verdere bijzonderheden.

Ligging en praktische informatie subtropisch zwembad Aquafun Sportiom in Den Bosch

Zoals je al hebt kunnen lezen is subtropisch zwembad Aquafun Sportiom te vinden in Den Bosch. Het precieze adres is Victorialaan 10, 5213 JE te  ’s-Hertogenbosch, oftewel Den Bosch. Als je met de auto naar het subtropisch zwembad Aquafun Sportion in Den Bosch gaat, dan is het verstandig om van te voren even uit te zoeken hoe je er het beste naar toe kunt gaan. Het is ook mogelijk om met het openbaar vervoer te gaan. Je gaat dan vanaf het station van Den Bosch met de bus. Op de website van het busbedrijf kun je de precieze route bekijken. Het is goed om te weten wat de openingstijden zijn. Omdat dit kan wijzigen kun je daarvoor het beste de website van Sportiom bekijken.

Bijzonderheden subtropisch zwembad

Er zijn veel bijzonderheden te vinden in subtropisch zwembad Aquafun Sportiom in Den Bosch. Zo zij er leuke, snelle en spannende glijbanen waar je vanaf kunt roetsjen, is er een wildwater rivier waar je met een grote band vanaf kunt en je kunt de hoge golven trotseren in het golfslagbad. Aquafun Sportiom beschikt over een kinderbadje genaamd Turtle Bay, waterattracties voor jong en oud, een kruidenbad, een stoomcabine en whirlpool. Ook zijn er horecagelegenheden waar je tussendoor heerlijk kunt eten en drinken. Kinderen kunnen heerlijk ravotten en genieten van de subtropische sfeer en leuke waterattracties.

Aquafun Sportiom Den Bosch Subtropisch zwembad

Overige voorzieningen

Naast subtropisch zwembad Aquafun Sportiom in Den Bosch zijn er nog vele andere dingen te doen binnen het Sportiom. Zo kun je er bijvoorbeeld schaatsen, lasergamen en is het mogelijk om er te fitnessen. Als je het leuk vindt om te schaatsen dan kun je bijvoorbeeld een dag zo inplannen dat je eerst gaat schaatsen en erna bijkomt in het lekkere warme water van subtropisch zwembad Aquafun Sportiom.