Subtropisch zwembad Tikibad Duinrell

Subtropisch zwembad Tikibad DuinrellJe leest meer over de ligging en praktische informatie van Duinrell en het subtropische zwembad het Tikibad, je leest welke bijzonderheden waaronder waterattracties er te vinden zijn in het subtropische zwembad het Tikibad en je vindt meer informatie over wat er naast het zwemmen te doen is in attractiepark Duinrell.

Bekijk alle informatie over Het Tikibad

 

InformatieBekijk op kaart

Informatie subtropisch zwembad Duinrell

Het Tikibad en attractiepark Duinrell is te vinden op het adres: Duinrell 1, 2242 JP te Wassenaar. Wassenaar is een plaats in Zuid-Holland en tevens een gemeente.

Mocht je met het openbaar vervoer gaan, dan is het handig om eerst met de trein en/of bus naar Wassenaar te gaan, het liefst de bushalte genaamd Oldenbarneveltweg. Vanaf hier kun je lijn 444 pakken richting Duinrell. Je bent vanaf hier 9 minuten onderweg.

Bekijk alle informatie over Het Tikibad

Glijbanen Tikibad Duinrell

Subtropisch zwembad Tikibad DuinrellAls je naar het Tikibad gaat, het subtropische zwembad Duinrell, dan is er ontzettend veel plezier te beleven voor jong en oud. Er zijn super veel bijzonderheden te vinden in dit zwembad, waaronder gave glijbanen, toffe waterattracties en nog veel meer. Er zijn maar liefst 11 glijbanen te vinden. Zo is er de supersnelle Blits & Flits, de korte maar krachtige glijbaan genaamd de Cannon Ball, de Cycloon waar je in een trechter tolt, de Groene Barracuda, de Blauwe Haai, de Moonlight en Starfright, de Pelikaanduik en ga zo maar door.

Sinds 1 mei 2017 is er een nieuwe gave glijbaan in het Tikibad te vinden. Namelijk de Triton. Dit is een driedubbele cone glijbaan van maar liefst 163 meter lang. Je gaat hier vanaf in een tweepersoons band. Naast de glijbanen zijn er ook verschillende baden voor jong en oud, waaronder een recreatiebad, golfslagbad, peuterbad, buitenbad en vind je er een Lazy River.

Attractiepark met zwembad

Als je naar subtropisch zwembad Tikibad Duinrell gaat, dan kan je dit combineren met een bezoek aan het attractiepark. Het attractiepark kent veel attracties voor jong en oud waar je veel spannende dingen kunt beleven. Je kunt een kaartje kopen voor het attractiepark, waarbij je dan ook toegang koopt tot het Tikibad.

Er zijn verschillende arrangementen. Ook kun je met het gezin of de hele familie overnachten. Je kunt kiezen voor een bungalow, maar ook kun je er op een camping staan. Hoelang je ook verblijft op de camping of in de bungalows, je verveelt je er geen moment.