Subtropisch zwembad Park Zandvoort

Subtropisch Zwembad ZandvoortAls je een dagje of een weekendje heerlijk wilt ontspannen met het gezin of met vrienden, dan is het erg gaaf om eens naar Subtropisch zwembad Park Zandvoort te gaan. Het subtropisch zwembad (Aqua Mundo) is onderdeel van CenterParcs. Je kunt je de hele dag en zelfs een hele week of weekend vermaken op dit park. Tijdens het verblijf kun je zwemmen en ravotten in het subtropisch zwembad. Je leest hieronder meer over de ligging en praktische informatie van dit subtropisch zwembad, de bijzonderheden en de overige voorzieningen.

Bekijk alle informatie over Park Zandvoort

 

InformatieBekijk op kaart

Ligging en praktische informatie

Als je naar het subtropisch zwembad Park Zandvoort wilt gaan, dan is het handig om te weten waar het CenterParcs park zich bevindt. Het is te vinden in de plaats Zandvoort, waarvan het adres Vondellaan 60, 2041 BE te Zandvoort is. Het ligt praktisch aan zee en is daarom het ideale vakantiepark waar je zowel aan zee bent, als lekker kunt zwemmen in subtropische temperaturen.

Bekijk alle informatie over Park Zandvoort

Bijzonderheden subtropisch zwembad Park Zandvoort

 

Subtropisch zwembad Park Zandvoort bestaat uit veel zwembaden, wateractiviteiten, attracties en ga zo maar door. Het is goed om te weten dat in een subtropisch zwembad de watertemperatuur en luchttemperatuur doorgaans hoger is dan in een normaal zwembad. Aqua Mundo Park Zandvoort bestaat onder andere uit een recreatiebad, buitenbad, wedstrijdbad, Aqua Cinema, golfslagbad, kinder-doe-bad en een babybadje. Je kunt er van de spannende glijbaan af roetsjen, een avontuur beleven bij de wildwaterbaan en heel veel andere leuke activiteiten doen. Je kunt ook naar de aqua gymnastiek, de sauna, het bubbelbad en het Turkse stoombad.

Zwemmen in Aqua Mundo Zandvoort

Overige voorzieningen

In de nabije omgeving van het Park Zandvoort zijn er nog veel andere dingen te doen. Zo kun je fietsen in de omgeving, naar Jump XL om heerlijk rond te stuiteren, bowlen, basketballen, boogschieten, naar een bingo, naar de kinderboerderij en ga zo maar door. Voor kinderen zijn er ontzettend veel activiteiten te doen, maar ook voor volwassenen. Zo zijn er bepaalde wateractiviteiten voor volwassenen en senioren, maar kun je ook heerlijk als ouder ontspannen in het wellness centrum. Daarnaast kun je met het gezin dineren bij één van de meerdere horeca gelegenheden of je kunt winkelen bij de winkels op of nabij het park.