Subtropisch zwembad de Eemhof

Subtropisch zwembad de EemhofSubtropisch zwembad de Eemhof wordt ook wel Aqua Mundo genoemd. Dit zwembad is een subtropisch zwembad, wat inhoudt dat het water doorgaans warmer is dan bij een normaal zwembad. Ook de luchttemperatuur is warmer dan normaal. Subtropisch zwembad de Eemhof is te vinden in één van de vele CenterParcs parken. Er is ontzettend veel te doen voor jong en oud. Op deze pagina lees je meer over de ligging en praktische informatie over de Eemhof, de bijzonderheden van het zwembad en de overige voorzieningen.

Bekijk alle informatie over De Eemhof

 

InformatieBekijk op kaart

Ligging en praktische informatie

Subtropisch zwembad de Eemhof, het park van CenterParcs dat beschikt over Aqua Mundo, is te vinden in Zeewolde. Het adres van dit park is Slingerweg 1, 3896 LD te Zeewolde. Je kunt het met de auto goed bereiken. Het is goed om van te voren even te kijken hoe je het beste met de auto naar dit subtropisch zwembad de Eemhof kunt rijden. Je kunt ook met het openbaar vervoer naar het park.

Bekijk alle informatie over De Eemhof

Bijzonderheden subtropisch zwembad de Eemhof

Subtropisch zwembad de Eemhof

Er valt ontzettend veel te beleven bij het subtropische zwembad van de Eemhof. Voor jongen oud zijn er verschillende bijzonderheden te vinden. Je kunt er gewoon heerlijk vrij zwemmen, maar er zijn ook heel veel spannende waterattracties waar je plezier mee kunt beleven.

Zo kun je naar de Flow Rider, waar je kunt leren surfen. Probeer daar maar eens overeind te blijven staan! Ook kun je naar een duik introductie om te leren duiken. Daarnaast kun je van de turbo twister af. Dit is een glijbaan waarvan je vliegensvlug af glijdt. Je gaat eraf in een rubberband, vanaf 11 meter hoogte. Naast deze spannende glijbaan zijn er nog andere glijbanen te vinden waar je vanaf kunt vanaf 5 jaar.

Je kunt ook van de wildwaterbaan af, naar het golfslagbad of naar het babypadje. Voor de peuters en kleuters is er een kinder-doe-bad. Het is ook heerlijk om naar de sauna, het Turkse stoombad of in het bubbelbad te gaan. Voor jong en oud is er genoeg te beleven, je zult je er geen moment vervelen.

Glijbanen en wildwaterbaan

Wildwaterbaan subtropisch zwembad de Eemhof

Het is heerlijk om te zwemmen in het subtropisch zwembad de Eemhof. Maar naast subtropisch zwembad de Eemhof zijn er ook andere voorzieningen op en om het park van CenterParcs de Eemhof. Je kunt verschillende arrangementen boeken wat betreft het verblijf, genieten van heerlijke hapjes en drankjes bij diverse horecagelegenheden op het park en naar de High Adventure Experience.

Daarnaast is er nog een Towerjump voor de echte durfallen en zijn er diverse HangOuts. Er zijn naast deze leuke voorzieningen en activiteiten nog veel meer activiteiten te doen, waaronder bijvoorbeeld een Escape Room, Aqua Workouts, Bowlen, de Action Factory en nog veel meer.

Andere zwembaden