Subtropisch zwembad het Meerdal

Subtropisch zwembad Het Meerdal

Houd je van zwemmen, ontspanning, spannende activiteiten en leuke waterattracties? Of misschien één van de eerdergenoemde activiteiten? Dan is het erg gaaf om eens naar subtropisch zwembad het Meerdal te gaan. Subtropisch zwembad het Meerdal is te vinden bij het Aqua Mundo van CenterParcs park in America, een plaats in het noorden van Limburg. Over de ligging vind je hieronder meer. Ook vind je er andere praktische informatie. Als je verder leest, zul je ook meer te weten komen over alle waterattracties en activiteiten bij Aqua Mundo subtropisch zwembad het Meerdal. Daarnaast vind je meer over de overige voorzieningen van het park.

Bekijk alle informatie over het Meerdal

 

InformatieBekijk op kaart

Ligging en praktische informatie

Zoals hierboven al beschreven is subtropisch zwembad het Meerdal te vinden in de plaats America in het noorden van de provincie Limburg. Het adres is Laagheideweg 11, 5966 PL te America. Je kunt er het beste met de auto naar toe. Zoek van te voren even uit hoe je het beste kunt rijden om ongemakken of onverwachte, vervelende verassingen te voorkomen. Je kunt ook met het openbaar vervoer naar subtropisch zwembad het Meerdal. Hiervoor kun je het beste de website van het openbaar vervoer raadplegen.

Bekijk alle informatie over het Meerdal

Bijzonderheden subtropisch zwembad het Meerdal

Als je een bezoek gaat brengen aan subtropisch zwembad het Meerdal, dan is het leuk om te weten wat er allemaal te doen is. voor jong en oud is er genoeg te doen, dus je hoeft niet bang te zijn om je daar te vervelen. Of je nou een dag of meerdere dagen gaat. Subtropisch zwembad het Meerdal, het Aqua Mundo subtropische zwembad van CenterParcs, beschikt over meerdere zwembaden. Zo is er een buitenbad, een recreatiebad, een kinder-doe-bad en een golfslagbad. Ook is er een kruidenbad waar je heerlijk tot rust kunt komen. Voor jonge en wat oudere kinderen zijn er vele dingen te doen bij subtropisch zwembad het Meerdal. Je kunt er met verschillende attributen spelen, van de spannende glijbaan af gaan of je kunt van de wildwaterbaan af. Voor de volwassenen zijn er ook verschillende wellness faciliteiten, waaronder het kruidenbad, een sauna, een Turks stoombad en een bubbelbad.

Buitenzwembad Aqua Mundo Het Meerdal

Overige voorzieningen

Het is erg leuk om te ravotten en/of te ontspannen in subtropisch zwembad het Meerdal, maar er zijn ook veel andere activiteiten te doen op CenterParcs en rondom het park. Zo kunnen kinderen er mee doen met verschillende activiteiten, waaronder boogschieten, bowlen, klimmen en waterfietsen. Ook kunnen ze geschminkt worden, een glittertattoo nemen of naar een kids workshop. Je kunt als gezin heerlijk dineren bij één van de vele horecagelegenheden, wandelen en/of fietsen in de omgeving van Aqua Mundo het Meerdal en winkelen bij de fashion store.