Subtropisch zwembad De Lommerbergen

Subtropisch zwembad Landal de LommerbergenBij Landal de Lommerbergen is plezier te vinden voor jong en oud in het subtropische zwembad. In een heuvelachtige en bosrijke omgeving in Reuver, vlakbij de Maas, vind je het vakantiepark. Er zijn maar liefst 502 bungalows, waar je kunt overnachten. Voor waterpret kun je terecht bij het subtropische zwembad.

Naast bungalows beschikt het park ook over een indoor speelplaats. Hieronder lees je meer over het subtropische zwembad, de ligging, praktische informatie, de bijzonderheden en de overige voorzieningen.

Bekijk alle informatie over De Lommerbergen

 

InformatieBekijk op kaart

Ligging en praktische informatie

Subtropisch zwembad Landal de Lommerbergen is te vinden in Reuver. Het adres is Lommerbergen 1, 5953 TT. Het is fijn om te weten dat het gehele park autovrij is, behalve bij aankomst en vertrek. Bij aankomst en vertrek mag je het park oprijden om spullen uit en in te laden. Als je niet met de auto gaat maar met de trein en/of bus, dan is het misschien wel goed om te weten hoe je bij het subtropisch zwemparadijs komt. Je kunt het beste naar Venlo of Roermond reizen met de trein, vanaf daar met de stoptrein naar het station van Reuver en vanaf daar kun je lijn 55 of 66 pakken.

Bekijk alle informatie over De Lommerbergen

Glijbanen subtropisch zwembad Landal de Lommerbergen

Subtropisch zwembad Landal de Lommerbergen is een zwemparadijs dat erg leuk is voor jong en oud. Je vindt er een golfslagbad, een junglebad voor kinderen en verschillende glijbanen. Er zijn glijbanen voor kleintjes maar ook glijbanen voor kinderen vanaf een bepaalde lengte. Je kunt ook veel pret beleven als peuter in het peuterbadje en als kleuter in het kinder-doe-bad. Er zijn diverse waterattracties waar je je de hele dag kunt vermaken. Naast dit alles kun je ook in de whirlpool of zwemmen in het buitenzwembad.

Overige voorzieningen

Landal de Lommerbergen is een groot park, waar niet alleen een subtropisch zwembad is. Het park beschikt over verschillende voorzieningen en faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Naast een dagje naar het subtropisch zwembad, kun je ook heerlijk naar de zogenoemde exotic garden, waar je gebruik kunt maken van een kruidenbad, infraroodcabine, snelbruiners, stoombaden, schoonheidsbehandelingen en massages.