Subtropisch zwembad de Huttenheugte

Wildwaterbaan Aqua Mundo de HuttenheugteVeel mensen kennen CenterParcs wel. Het is een erg bekend familiepark waar je kunt ontspannen, activiteiten kunt doen en ga zo maar door. Er zijn verschillende CenterParcs parken door heel Nederland te vinden. Zo is er ook CenterParcs de Huttenheugte. Wat de ligging is en meer praktische informatie over de Huttenheugte, lees je verderop. Wat erg bekend is bij dit vakantiepark, is Aqua Mundo. Dit is een subtropisch zwembad, namelijk subtropisch zwembad de Huttenheugte. Je kunt hier van alles doen en je heel erg goed vermaken. Meer over de bijzonderheden van dit subtropisch zwembad en de overige voorzieningen lees je hieronder.

Bekijk alle informatie over De Huttenheugte

 

InformatieBekijk op kaart
<strong>Openingstijden</strong>
<strong>Adresgegevens</strong>
<strong>Foto's en video's</strong>
<strong>Prijzen en last minutes</strong>
Subtropisch zwembad - de Huttenheugte - Center Parcs - kaart

 

Ligging en praktische informatie subtropisch zwembad de Huttenheugte

Als je naar het Aqua Mundo de Huttenheugte wilt gaan, is het fijn om te weten waar het subtropisch zwembad en hele park te vinden is. Het adres van subtropisch zwembad de Huttenheugte is Reindersdijk 55, 7751 SH te Dalen. Dalen is een plaats in de provincie Drenthe. Het is er erg rustig. Je kunt het beste met de auto naar subtropisch zwembad de Huttenheugte gaan. Als je met het openbaar vervoer gaat kun je het beste de website van de vervoerder raadplagen voor de laatste informatie en dienstregeling.

Bekijk alle informatie over De Huttenheugte

Bijzonderheden

Er zijn veel bijzonderheden te vinden in subtropisch zwembad de Huttenheugte. Zo is er een geweldige wildwaterbaan te vinden waar je vanaf kunt racen, een kinder-doe-bad voor de kleine kinderen, een golfslagbad waar je de hoge golven kunt trotseren, een 25 meter wedstrijdbad, een recreatiebad waar je veel attributen en kleine waterattracties vindt en ga zo maar door. Ook is er een lange glijbaan waar je vanaf kunt glijden en zijn er nog andere kleinere glijbanen. Naast dat je veel waterpret kunt hebben bij de bovengenoemde activiteiten en baden, kun je ontspannen in sauna, het Turkse stoombad en/of de zonnebanken. Voor jong en oud zijn er genoeg activiteiten te doen en waterpret is zeker gegarandeerd!

Overige voorzieningen

Als je naar subtropisch zwembad de Huttenheugte gaat voor een dagje, dan ga je natuurlijk niet snel iets anders ondernemen op het park. Maar als je een paar dagen of zelfs een week vertoeft op het park, dan kun je naast een bezoek aan Aqua Mundo ook veel andere activiteiten op en om het park doen. Zo kun je bijvoorbeeld wandelen en/of fietsen in de omgeving, naar de kinderboerderij om daar de wasberen te bewonderen, bowlen of een andere leuke sport doen, naar de kids workshop of geschminkt worden. Ook kun je er heerlijk dineren bij een van de restaurants die je op het vakantiepark kunt vinden. Wil je je kinderfeestje vieren bij subtropisch zwembad de Huttenheugte? Dan is dat ook mogelijk. Zo zie je maar weer, bij subtropisch zwembad de Huttenheugte en het hele park zelf, verveel je je nooit!