Subtropisch zwembad het Heijderbos

Subtropisch zwembad HeijderbosVeel mensen kennen het Heijderbos van naam of zijn er op vakantie geweest. Het is één van de CenterParcs parken en beschikt over een subtropisch zwembad. Dit subtropisch zwembad wordt ook wel Aqua Mundo het Heijderbos genoemd. In het zwembad kun je erg veel beleven. Er zijn verschillende waterattracties en zwembaden voor jong en oud.

Daarnaast zijn er overige voorzieningen te vinden op het park naast het subtropisch zwembad het Heijderbos. Hieronder lees je er meer over. Ook lees je meer over de ligging en de praktische informatie.

Bekijk alle informatie over het Heijderbos

 

InformatieBekijk op kaart

Informatie subtropisch zwembad het Heijderbos

Subtropisch zwembad het Heijderbos is te vinden in Heijen. Het adres is Hommersumseweg 43, 6598 MC in Heijen. Je kunt het op verschillende manieren bereiken. Als je met de auto komt, dan is het handig om van te voren even uit te zoeken hoe je het beste vanaf jouw woonplaats kunt rijden.

Als je met het openbaar vervoer gaat, dan zul je eerst naar Boxmeer moeten. Je neemt vanaf daar lijn 93 naar Gennep. Vanaf Gennep neem je lijn 83 richting Venlo waar je uitstapt bij de halte genaamd Heijen-zuid. Je kunt ook, als dit makkelijker is, vanaf Nijmegen rechtstreeks naar de halte in Venlo gaan. Vanaf de halte is het een half uurtje lopen.

Bekijk alle informatie over het Heijderbos

Glijbanen en wildwaterbaan

Subtropisch zwembad Heijderbos
Subtropisch zwembad het Heijderbos, oftewel subtropisch zwembad Aqua Mundo, is erg leuk voor jong en oud. Er zijn veel bijzonderheden die een bezoek aan het subtropische zwembad erg gaaf maken. Je kunt er van de wildwaterbaan af, je kunt er snorkelen en er is een kinder duik introductie waar je als kind kunt leren duiken.

Er is een binnenbad, een buitenbad, een babybad en peuterbad. Daarnaast vind je er een golfslagbad, een kinder-doe-bad en nog wat kleine baden. Je kunt ook van verschillende glijbanen af gaan. Deze glijbanen zijn er voor kinderen vanaf 5 jaar. Wat ook erg leuk is om te weten, is dat je bij subtropisch zwembad het Heijderbos ook gebruik kunt maken van de sauna, het Turkse stoombad, het bubbelbad en andere faciliteiten.

Vakantiepark met zwembad

Naast subtropisch zwembad het Heijderbos zijn er ook andere voorzieningen te vinden. Je kunt op het park naast zwemmen in het subtropisch zwembad het Heijderbos ook gebruik maken van andere faciliteiten. Je zou bijvoorbeeld naar de Jungle Dome kunnen gaan, waar je op leerzame expeditie gaat. Ook kun je naar de spannende Escape Room, het circuit om te racen of naar de Action Factory.

 

Zoek een ander zwembad: