Subtropisch zwembad Het Vennenbos

Suptropisch zwembad Landal het VennenbosAlles over het subtropische zwembad van Landal het Vennenbos lees je hier! Is het zwembad geschikt voor kinderen en heeft het glijbanen en een wildwaterbaan?

Landal Het Vennenbos is een park voor jong en oud waar je veel plezier kunt beleven. Je kunt er verblijven in één van de 523 gezellige bungalows, zwemmen in het subtropisch zwembad en een bezoek brengen aan Park Plaza, wat een uitgebreide horeca plek is. Op deze pagina vind je meer over de ligging en belangrijke informatie van Landal het Vennenbos, welke bijzonderheden er te vinden zijn en welke overige voorzieningen er zijn.

Bekijk alle informatie over Het Vennenbos

 

InformatieBekijk op kaart

Ligging en praktische informatie

Landal het Vennenbos is te vinden in het midden van de Brabantse Kempen, tussen de bomen en dennen.

Het adres van Landal het Vennenbos is Schouwberg 7, 5527 JH te Hapert. Het is goed om te weten dat het hele park, Landal het Vennenbos, autovrij is. Zodra je je spullen hebt uitgeladen bij de bungalow dien je je auto bij de daarvoor bestemde parkeerplekken te parkeren. Ga je met het openbaar vervoer? Dan moet je naar het busstation van Bladel en daar bus 491 pakken. Deze bus rijdt in het weekend niet. In dit geval zul je met de taxi moeten gaan.

Wat ook handig is om te weten, is dat er over het hele park gratis WiFi te gebruiken is. Ook kun je verschillende attributen huren, waaronder een fiets, kinderfiets, skelters, bolderwagens, tennisrackets, waterfietsen, buggy’s en ga zo maar door.

Bekijk alle informatie over Het Vennenbos

Glijbanen

Een subtropisch zwembad betekend dat de watertemperatuur en luchttemperatuur hoger zijn dan bij een normaal zwembad. In een subtropisch zwembad zijn veel waterattracties te vinden.

In het subtropisch zwembad Landal het Vennenbos vind je onder andere een golfslagbad, een glijbaan die “the black hole” wordt genoemd, een lazy river en er is een jungle bad voor de kinderen. Voor jong en oud zijn er verschillende wateractiviteiten te doen. Voor de hele kleintjes is er een peuterbad. Hier is de temperatuur van het water nog iets hoger dan in de andere baden. Ook zijn hier voor de allerkleinsten leuke wateractiviteiten te doen.

Overige voorzieningen

Naast alle leuke waterattracties zijn er ook overige voorzieningen voor jong en oud. Zo kun je buiten in het buitenbad zwemmen en ontspannen op de ligweide. Ook vind je er faciliteiten als kruidenbaden, whirlpools en een sprüdelbad.

In dit subtropisch zwembad Landal het Vennenbos is dus ontzettend veel te beleven voor jong en oud.

Naast deze faciliteiten zijn er ook andere voorzieningen op het park te vinden. Denk hierbij aan horecagelegenheden, kinderactiviteiten en wellness activiteiten. Ook kun je in de mooie groene omgeving heerlijk wandelen.

Zoek een ander zwembad: