Subtropisch zwembad Slagharen

Subtropisch zwembad SlagharenSlagharen bestaat uit een attractiepark, vakantiepark en waterpark. Als je een echte waterrat bent, dan is het erg gaaf om eens naar het subtropisch zwembad van Slagharen te gaan. Dit zwembad heet ook wel Aqua Mexicana. Sinds 2015 kun je genieten in dit subtropisch zwemparadijs.

Niet alleen jonge mensen kunnen hier genieten van verschillende faciliteiten, maar ook volwassenen kunnen hier een erg leuke tijd beleven. Op deze pagina lees je meer over de ligging en praktische informatie, de bijzonderheden van het subtropische zwembad en overige voorzieningen.

Informatie subtropisch zwembad Slagharen

Als je naar subtropisch zwembad Slagharen gaat, dan is het wel handig om te weten waar Aqua Mexicana zich nou precies bevindt. Het attractie-, vakantie-, en waterpark is te vinden in de provincie Overijssel, waarvan het adres Zwarte Dijk 37 is. De postcode is 7776 PB te Slagharen.

Glijbanen subtropisch zwembad Slagharen

Subtropisch zwembad SlagharenHet subtropisch zwembad van Slagharen heet niet voor niks Aqua Mexicana. Het is ingericht in Mexicaanse sferen. Je vindt er onder andere mooie Mexicaanse watervallen, Mexicaanse gebouwen en mooie palmbomen. Er zijn vijf zwembaden, waaronder twee waterspeelplaatsen, een groot recreatiebad, twee spraybaden en een bubbelbad. Maar wat zijn nu de bijzonderheden?

Het zwembad beschikt over 10 glijbanen. De hoogste is 12 meter en bij elkaar hebben alle glijbanen een lengte van ongeveer een halve kilometer. Er zijn drie glijbanen die beschikken over gave licht- en geluidseffecten en animaties in 3D. Naast alle glijbanen zijn er ook hele gave waterattracties en waterspeeltoestellen te vinden in Aqua Mexicana.

Vakantiepark met subtropisch zwembad Slagharen

Hiernaast is er natuurlijk ook een vakantiepark en een attractiepark te vinden. Je kunt in het attractiepark genieten van meer dan 30 verschillende spannende attracties en shows. Voor jong en oud zijn er diverse attracties te vinden, je kunt een leuke show bekijken en ga zo maar door. Je kunt ook verblijven op het vakantiepark. Je kunt in een wigwam slapen, maar ook in een bungalow.

Daarnaast kun je ook een cowboy arrangement boeken waarbij je even leeft als cowboy of cowgirl. Je kunt op paarden rijden en de spannendste gebeurtenissen mee maken. Als je verblijft op het vakantiepark is er ook nog andere entertainment. Ook zijn er ontzettend veel horecagelegenheden te vinden bij vakantiepark, attractiepark en waterpark Slagharen.