Subtropisch zwembad Limburgse Peel

Aqua Mundo Center Parcs Limburgse PeelEen dagje uit of misschien wel een (mid)week of weekend weg is ontzettend leuk. Je kunt een tijdje weggaan met vrienden of met familie. Het is erg gaaf om eens een bezoek te brengen aan subtropisch zwembad Limburgse Peel. Het is onderdeel van Center Parcs waar de zwemparadijzen de naam ‘Aqua Mundo’ hebben. Als je hier bent, dan kun je je daar de hele dag vermaken. Hieronder vind je meer over de ligging en praktische informatie van subtropisch zwembad Limburgse Peel, de bijzonderheden van het zwembad en de overige voorzieningen op en rondom het Aqua Mundo Limburgse Peel.

Bekijk alle informatie over de Limburgse Peel

 

InformatieBekijk op kaart

Ligging en praktische informatie subtropisch zwembad Limburgse Peel

Subtropisch zwembad Limburgse Peel is te vinden in America. Het exacte adres van dit Center Parcs park en daarbij dus ook het subtropische zwembad, is Peelheideweg 25, 5966 PJ te America. Als je met de auto gaat, dan is het handig om van te voren even uit te zoeken hoe je het beste kunt rijden. Gelukkig komt men tegenwoordig met de navigatie al heel ver. Als je met het openbaar vervoer wilt gaan, dan is dat ook mogelijk. Allereerst dien je naar het station van Venlo te gaan. Als je op perron 1 de Intercity naar Horst Sevenum pakt, dan ben je al erg ver. Je kunt vanaf daar een taxi nemen naar subtropisch zwembad Limburgse Peel.

Bekijk alle informatie over de Limburgse Peel

Bijzonderheden

Als je naar een subtropisch zwembad gaat, dan kom je erg veel bijzonderheden tegen. Natuurlijk is het subtropisch, dus het is er heerlijk warm en ook de temperatuur van het water is heerlijk. Er zijn veel tropische aspecten te vinden in subtropisch zwembad Limburgse Peel. Je kunt er onder andere van een gave glijbaan af, plezier maken in de wildwaterbaan, luieren in de Lazy River en naar de Octopus rots. Ook zijn er kikkerbaden, een golfslagbad, een recreatiebad waar je kunt ravotten en gebruik kunt maken van verschillende attributen, een buitenbad en bubbelbad. Naast dit alles zijn er ook nog een sauna en andere wellness faciliteiten waar je heerlijk kunt ontspannen. Zo kunnen de ouders ook even heerlijk uitrusten!

Overige voorzieningen

Als je een bezoek brengt aan subtropisch zwembad Aqua Mundo Limburgse Peel dan is dat natuurlijk heel erg gaaf. De entree van het Aqua Mundo is inbegrepen als je overnacht in het park van Center Parcs zelf. Je kunt je in subtropisch zwembad Limburgse Peel hele dagen vermaken, maar er zijn ook andere voorzieningen op en rondom het park. Zo kun je bijvoorbeeld heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving, naar de kids club en ga zo maar door. Ook is Toverland in de omgeving van subtropisch zwembad Limburgse Peel te vinden. Hier kun je ook nog een dagje naartoe tijdens het verblijf op het park. Op het park zijn ook diverse eetgelegenheden te vinden waar je verschillende gerechten kunt proeven. Houd je van winkelen? Dan kun je naar de winkeltjes die te vinden zijn in Center Parcs. Zo zie je maar dat kinderen zich kunnen vermaken, maar ook (jong)volwassenen!