Subtropisch zwembad Port Zélande

Subtropisch zwembad Port ZelandeJe kunt in Center Parcs Port Zélande overnachten in een gave bungalow, maar je kunt er ook naar het subtropisch zwembad of andere activiteiten doen. Er zijn ontzettend veel leuke activiteiten te doen, of je nu een kind of volwassene bent. Op deze pagina lees je meer over de ligging en praktische informatie van subtropisch zwembad Port Zélande, de bijzonderheden zoals glijbanen en waterattracties en de overige voorzieningen.

Bekijk alle informatie over Port Zélande

 

InformatieBekijk op kaart
<strong>Openingstijden</strong>
<strong>Adresgegevens</strong>
<strong>Foto's en video's</strong>
<strong>Prijzen en last minutes</strong>
Subtropisch zwembad - Port Zelande - Center Parcs - kaart

Informatie en adres subtropisch zwembad Port Zélande

Subtropisch zwembad Port Zélande is een onderdeel van het Center Parcs. Het park is te vinden in de plaats Ouddorp. Het adres is Port Zélande 2, 3253 MG te Ouddorp. Je kunt het park op diverse manieren bereiken. De gemakkelijkste manier is uiteraard met de auto. Het is handig om van te voren even uit te zoeken hoe je het beste kunt rijden vanaf jouw woonplaats. Je kunt ook met het openbaar vervoer. Dit is wel een stuk ingewikkelder. Waar je ook vandaan komt, je zult moeten eindigen bij de bushalte genaamd Amnesty Internationallaan in Hellevoetsluis. Vanaf hier kun je bus 104 pakken. Je stapt uit bij de halte Port Zélande, waarna je in een aantal minuten lopen bij het park bent.

Bekijk alle informatie over Port Zélande

Glijbanen Aqua Mundo Port Zélande

Voor jong en oud zijn er veel dingen te doen in subtropisch zwembad Port Zélande. Je kunt er heerlijk van de wildwaterbaan af roetsjen als je een echte durfal bent, in de Turbo Tunnel, naar de Cool Factor Aqua Battle, naar de Academy Swim Survival en er zijn nog heel veel andere leuke wateractiviteiten- en attracties. Er is een recreatiebad, een peuterbad, een kinder-doe-bad en ook voor de allerkleinste baby’s is er een badje te vinden. Je kunt ook heerlijk buiten zwemmen in het buitenzwembad.

Het is goed om van te voren te weten, dat je van de spannende glijbaan af kunt gaan vanaf 5 jaar. Ook wordt er vaak naar een bepaalde lengte gekeken. Hier kun je rekening mee houden. In subtropisch zwembad Port Zélande kun je ook de golven trotseren in het golfslagbad.

Subtropisch zwembad Port Zélande Center Parcs

Subtropisch zwembad Port Zelande

Je kunt natuurlijk heerlijk zwemmen bij subtropisch zwembad Port Zélande, maar op het park van Center Parcs zijn nog veel meer andere dingen te doen. Je kunt na een bezoek aan het zwembad ook heerlijk dineren in één van de horecagelegenheden, sportactiviteiten doen waaronder bowlen, de Laser Battle of Paintball en je kunt winkelen in de winkeltjes.

Je zou er zelfs je kinderfeestje kunnen vieren. Je kunt ook heerlijk ontspannen in het wellness centrum. Ga je voor een massage, een gezichtsbehandeling of toch voor een momentje voor jezelf in de sauna?

Andere zwembaden