Subtropisch zwembad de Kempervennen

Aqua Mundo koraalzwembad De kempervennenAls je naar Center Parcs gaat, dan hoort daar natuurlijk ook zwemplezier bij. Je kunt op dit vakantiepark gebruik maken van subtropisch zwembad Aqua Mundo de Kempervennen. Je kunt je hier hele dagen vermaken en het maakt daarbij niet uit of je jong of oud bent. Welke wateractiviteiten er zoal te doen zijn bij subtropisch zwembad de Kempervennen, lees je hieronder. Een subtropisch zwembad houdt in dat de watertemperatuur en luchttemperatuur warmer zijn dan bij een normaal zwembad. Ook vindt je er vaak tropische aankleding, zoals palmbomen en rotsen. Je leest hieronder meer over de ligging, de bijzonderheden van het Aqua Mundo en welke voorzieningen er zoal nog meer zijn naast het subtropisch zwembad de Kempervennen.

Bekijk alle informatie over De Kempervennen

 

InformatieBekijk op kaart

Ligging en praktische informatie subtropisch zwembad de Kempervennen

Het subtropisch zwembad van het Center Parcs park, is te vinden in Westerhoven. Het adres is Kempervennendreef 8, 5563 VB te Westerhoven. Je kunt er heel goed met de auto komen. Als je niet met de auto kunt gaan, dan is het mogelijk om met het openbaar vervoer te gaan. Zodra je met het openbaar vervoer gaat naar subtropisch zwembad de Kempervennen, ben je wel wat langer onderweg. Waar je ook vandaan komt, je zult allereerst naar het station van Eindhoven moeten. Vanaf het busstation van Eindhoven pak je buslijn 172 naar de markt, Valkenswaard. Vanaf hier pak je lijn 276 richting Kempervennen. Je stapt heel dichtbij uit van subtropisch zwembad de Kempervennen.

Bekijk alle informatie over De Kempervennen

Bijzonderheden Aqua Mundo

Er zijn veel bijzonderheden te vinden bij subtropisch zwembad de Kempervennen. Denk hierbij aan glijbanen, een wildwaterbaan en nog veel meer. De glijbaan is voor de leeftijd vanaf 5 jaar en daar kun je vanaf roetsjen. Ook de wildwaterbaan is er voor de echte durfallen. Wat erg gaaf is, is dat je er in zeewater kunt zwemmen. Hier kun je snorkelen en mooie vissen bekijken. Er worden ook vaak poolparty’s georganiseerd in subtropisch zwembad de Kempervennen. Het is goed om te weten welke baden er te vinden zijn. Je vindt er onder andere een recreatiebad, een buitenbad, een babybadje, een kinder-doe-bad en een golfslagbad. Naast dit alles kun je meedoen aan een duik introductie en heel veel andere activiteiten voor jong en oud. Je hoeft je geen moment te vervelen bij Aqua Mundo de Kempervennen!

Overige voorzieningen

Je kunt je natuurlijk heel erg goed vermaken in deze Aqua Mundo, maar er zijn ook veel andere dingen te doen. Wandelen is natuurlijk ook een optie. Voor kinderen en (jong)volwassenen zijn er ook gave activiteiten te doen. Denk bijvoorbeeld aan wild water rafting, outdoor paintball, de aqua scooter, een DJ academy, bowlen en een kids safari. Je kunt het je zo gek nog niet bedenken en het is wel te doen bij deze 5 sterren (Birdies) Center Parcs.