Subtropisch zwembad Preston Palace

Subtropisch zwembad Preston PalaceEr zijn veel subtropische zwembaden te vinden in heel Nederland. Denk aan de zwembaden van Landal Parken, CenterParcs en ga zo maar door. Ook is er een subtropisch zwembad te vinden in Twente. Het is het zwembad van Preston Palace. Veel mensen kennen Preston Palace, maar weten niet dat er ook een subtropisch zwembad in Twente is. Het houdt in dat de lucht- en watertemperaturen warmer zijn dan bij een normaal zwembad. Het is dus heerlijk om een dagje te vertoeven in de subtropische sferen. Op deze pagina lees je meer over de ligging, praktische informatie, bijzonderheden en overige voorzieningen naast subtropisch zwembad Preston Palace in Twente.

Ligging en praktische informatie subtropisch zwembad Preston Palace in Twente

Zoals je waarschijnlijk al door hebt, is subtropisch zwembad Preston Palace te vinden in Twente. Het exacte adres is Laan van Iserlohn 1, 7607 PT te Almelo. Als je met het openbaar vervoer gaat, is het ook verstandig om dit van te voren uit te zoeken. Als je met het openbaar vervoer gaat moet je eerst naar het station van Almelo. Het laatste gedeelte kun je het beste opzoeken via de vervoerder. Op die manier ben je op de hoogte van het meest recente routeadvies.

Bijzonderheden

Het subtropisch zwembad Preston Palace in Twente is erg gaaf om te bezoeken. Het is namelijk een hele belevenis dat je meemaakt als je er naartoe gaat. Je kunt er onder andere zwemmen in de tropische jungle, onder een sterrenhemel door zwemmen, spannende avonturen beleven door van diverse glijbanen te glijden en je kunt gebruik maken van verschillende wellness faciliteiten. Zo is er een stoombad, een sauna en bevinden zich er meerdere whirlpools. Ook kun je er onder de zonnehemel en zijn er andere faciliteiten waardoor je je heerlijk kunt ontspannen. Ook voor de allerkleinsten is er een bad te vinden in subtropisch zwembad Preston Palace in Twente. Dit kinderbadje beschikt over verschillende attributen. Als je een dagje gaat zwemmen bij dit subtropische zwemparadijs, dan krijg je uiteraard ook trek. Je kunt heerlijke gerechten eten bij de horecagelegenheden die in het zelfde complex te vinden zijn.

Preston Palace zwembad Twente

Overige voorzieningen

Naast subtropisch zwembad Preston Palace in Twente zijn er ook veel andere dingen te doen bij Preston Palace. Je kunt er dus zwemmen, naar wellness faciliteiten, eten en drinken, naar een indoor kermis hal, naar de kidsclub, bowlen, naar muziek en ander entertainment en je kunt er nog vele andere activiteiten doen. Hoe oud je ook bent en met hoeveel personen je naar Preston Palace gaat, je zult er hoe dan ook erg veel plezier beleven!