Subtropisch zwembad Parc Sandur

Subtropisch zwembad Aqua Mundo Parc SandurAls je een echte waterrat bent dan is het ontzettend leuk om eens naar subtropisch zwembad Parc Sandur te gaan. Subtropisch zwembad Aqua Mundo Parc Sandur is onderdeel van Center Parcs. Je kunt er gratis naartoe als je een tijdje verblijft in het park. Als je een dagje wilt zwemmen zonder te overnachten op het park, dan kun je ook een losse ticket kopen. Een dagje naar subtropisch zwembad Parc Sandur is erg gaaf. Hieronder lees je meer over de ligging en praktische informatie, de bijzonderheden en de overige voorzieningen naast subtropisch zwembad Park Sandur. Daarna weet je precies waarom het een erg leuke ervaring is om er eens naar toe te gaan.

Bekijk alle informatie over Parc Sandur

 

InformatieBekijk op kaart

Ligging en praktische informatie subtropisch zwembad Parc Sandur

Als je een bezoek wilt brengen aan het subtropisch zwembad Parc Sandur, dan is het natuurlijk wel handig om te weten waar het zich bevindt. Je kunt het vinden aan de Sandurdreef nummer 5 te Emmen. De postcode is 7828 AA. Als je met de auto gaat, dan is het gemakkelijk te bereiken. Je kunt van te voren even kijken hoe je het beste kunt rijden, mocht je dit nog niet weten. Ook is subtropisch zwembad Aqua Mundo Parc Sandur gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De meest actuele reisinformatie kunt u vinden bij de vervoerder.

Bekijk alle informatie over Parc Sandur

Bijzonderheden

Een subtropisch zwembad is toch wat specialer dan een normaal zwembad. Je kunt er veel meer beleven en dus ook jezelf er een hele dag vermaken van vroeg tot laat. Je kunt er van de 48 meter lange waterglijbaan af glijden, plezier maken in de wildwaterbaan en naar de bamboetuin. Ook is er een kinderbad, kun je er babyzwemmen of vroege-vogel-zwemmen en ga zo maar door. Naast dit alles zijn er ook verschillende wellness faciliteiten, waaronder bubbelbaden, een kruidenbad, een infrarood cabine, een zelfbruiner en een sauna. In het Aqua Mundo Parc Sandur kun je heerlijk tot rust komen.

Overige voorzieningen

Als je speciaal een dagje naar het subtropisch zwembad Parc Sandur gaat, dan kom je vaak niet veel verder dan het zwembad zelf. Als je een tijdje verblijft op het park van Center Parcs dan is het misschien leuk om naar andere voorzieningen te gaan. Naast het zwembad beschikt het park over vele andere activiteiten waaraan je kunt deelnemen. Deze activiteiten zijn er voor kleine kinderen, wat oudere kinderen en volwassenen. Zo kun je bijvoorbeeld naar de kids club. Ook zijn er diverse eetgelegenheden waar je heerlijke gerechten kunt proeven met het hele gezin of de vriendengroep. Als je het leuk vindt, is het ook mogelijk om te wandelen en/of fietsen in de buurt. Je kunt de fietsen huren op het park. Wil je een dagje naar Emmen tussendoor? Dan is dat ook weer heel gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Er is genoeg te doen op en om het park.